Zev is een Rhodesian Ridgeback. Hij is een grote bruine vriend, die ondanks zijn stoere uiterlijk eigenlijk een zacht gekookt eitje is. Hij werkt graag en is altijd in om samen iets te doen. Hij is sensitief en reageert uit pure aard op mensen en dieren om zich heen. Dit maakt hem een mooie hond om samen met jou deze ervaringsgerichte coach sessie aan te gaan!

Ik ga niet vertellen dat Zev een spiegel is van jou ziel. Hij is wel een spiegel van zijn eigen ziel. Een eigen individu, die heel eerlijk, zonder enige poespas of voor oordeel jou observeert en daar op reageert. Hij is daarmee mijn co-coach. De signalen die jij of ik opmerken tijdens ons gesprek of tijdens de oefeningen, zijn van belang. Ze doen er toe. Waarom? Omdat jij er toe doe! Jij mag er zijn! Vanuit deze visie werken we samen!

Zev is tijdens de coach sessie een maatje. Hij verzacht. Het is soms makkelijker te praten tegen hem, dan tegen een mens! Door zijn krachtige uitstraling, geeft hij je steun. De steun waar je zo naar verlangt, maar die in deze soms warrige maatschappij lastig te vinden is. Zev heeft ook een eigen mening. Dat maakt de oefening en het gesprek ook makkelijker te dragen als het zwaar voor je is. Hij weet met humor, je bij jezelf te brengen!

 

Zev heeft een heel jaar samen met mij mogen en kunnen werken. Hoe verder we samen groeiden in het vak, hoe vaker ik zag dat Zev het zwaar had. Dierwelzijn staat hoog in het vaandel. We hebben daarom ook besloten om Zev eervol ontslag te geven als co-coach.

De ervaring die ik door hem heb opgedaan is goud waard! En daarmee sluit ik een dierbare periode af. Hij is en was geweldig als spiegel en hij heeft mij heel veel gegeven!

 

 

Persoonlijke groei en ontwikkeling

Jouw coach haar taak is goed naar jou te luisteren en zich in jouw situatie in te leven. 
Met Zev als AAI co-coach gaan oefeningen, vragen beantwoorden, confrontatie en reflectie makkelijker om jezelf bewust te worden
van je eigen gevoelens, attitude, je denken, patronen handelen en de gevolgen die dit voor jou heeft.
Je leert minder te malen met je hoofd en meer vanuit je hart en lijf te voelen en te reageren.
Het doel is dat jij zelf gaat bepalen hou jij jezelf voelt!

GRATIS INTAKE!

Contact