Shae is een vrolijke spinger spaniel. Ze viel ons in het nest al op dat ze heerlijk kon samenwerken, maar ook echt haar eigen unieke zelf kon zijn. Dat was precies wat we zochten. Want ze kwam immers tussen 3 ridgebacks terecht en ze moest wel staande kunnen blijven.

Dit alles is gelukt. Ze is stoer, heeft lef en is tegelijkertijd ook zacht en knuffelbaar. Ze wil altijd met je mee werken en als je verdrietig bent, komt ze je troosten. Ze is een unieke mix en dat maakt haar leuk, sterk en geloofwaardig.

Met coachen is ze heel alert. Ze heeft duidelijk haar eigen mening. Ze is ontzettend duidelijk in haar taal naar mij toe, zodat ik de juiste en gerichte vragen kan stellen. Met haar erbij tijdens een coaching maakt dat we een verijking hebben in het groeiproces van de coachee. Samen met Shae werken tijdens een sessie, kom je vanuit je hoofd in je lijf terecht. Ze is op dat moment je steun en toeverlaat.

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

Persoonlijke groei en ontwikkeling

Jouw coach haar taak is goed naar jou te luisteren en zich in jouw situatie in te leven. 
Met Zev als AAI co-coach gaan oefeningen, vragen beantwoorden, confrontatie en reflectie makkelijker om jezelf bewust te worden
van je eigen gevoelens, attitude, je denken, patronen handelen en de gevolgen die dit voor jou heeft.
Je leert minder te malen met je hoofd en meer vanuit je hart en lijf te voelen en te reageren.
Het doel is dat jij zelf gaat bepalen hou jij jezelf voelt!

GRATIS INTAKE!

 

 

Contact