Wat zeg jij op de vraag wie je bent?  

Bij mij tolt dan gelijk mijn hoofd! Zeg ik al mijn diploma's en opleidingen op? Vertel ik over mijn man en kinderen?
Vertel ik alleen over mijn laatste beroep? Achter elkaar passeert dit in mijn hoofd, en vervolgens gooi ik vaak alles door elkaar er in 1 zin uit.
Gewoon omdat mijn hoofd sneller werkt dan dat mijn mond spreekt. Herkenbaar?

Toch zal ik proberen het qua rode draad een beetje uit te leggen. Je bent immers niet je reeks van diploma's of gevolgde cursussen, je bent mens. Toch is ook dat best gek, want ik ken eigenlijk niemand die dan iets zegt over zijn of haar karakter. Het loopt natuurlijk allemaal een beetje in elkaar over!

Ik ben Nathascha van der Heiden en ben moeder van Ian en Norah. Beide zijn ze hoogbegaafd en hoogsensitief. Ook beide totaal anders, met hun eigen mooie kant en daarbij behorende uitdagingen. Daar hoort ook mijn man Klaas bij in het gezin en daarna volgen de 2 Rhodesian Ridgebacks (www.likozi.nl) Jenzi en haar zoon Zev. Om de boel nog kleurrijker te maken is er een Engelse Springer Spaniel Shae bij.

Ik ben een ondernemende persoonlijkheid en ben heel graag bezig in de natuur. Mijn basis opleiding is daar een voorbeeld van, CIOS in Goes studie richting buitensport. Ik wist totaal nog niet wat ik wilde gaan doen met mijn leven toen ik 16 jaar was en ik verveelde me suf op school. Sporten vond ik heel erg leuk en ik ben toen die kant maar op gaan studeren. Nog steeds hou ik heel erg veel van sport en vind je mij op de wielrenfiets, mountainbike of op de sportschool 3 a 4 keer per week.

Mijn passie is altijd het werken met mensen geweest. Op het CIOS hadden we het vak "trainen en coachen' en daar studeerde ik met het hoogste cijfer in af in 2003. Dat was de start van dit alles en sindsdien ben ik altijd aan het coachen en trainen van mensen bezig geweest. Later een aantal jaar voor een rijschool gewerkt. Als auto rijinstructrice kreeg ik al snel de minst gemiddelde cursist, maar juist de meest kleurrijke persoonlijkheden! De leerweg is niet standaard, maar maatwerk heb ik destijds geleerd. De eerste beste bijscholing die ik destijds moest volgen, werd daarom ook weer "coachen in de rijles". Zo kan ik nog wel even doorgaan, maar het komt erop neer dat in al mijn werkzaamheden telkens het coachen terug zie en waar ik nu ook heel gericht voor gekozen heb om specifiek iets mee te gaan doen.

Coach zijn is niet iets wat je leert. Het is iets wat mij 'overkomen' is en wat een talent is. Ik heb dit echter nooit zo gezien. Door mijn opleiding bij Pets4Care (www.pets4care.nl) ben ik gaan inzien dat ik sinds 2003 al coach ben, in diverse contexten. Door deze ervaring mee te nemen in het "coach met hond' is deze opleiding op mijn lijf geschreven!

Coach met hond doe je niet alleen. Shae en ik zijn een gecertificeerd Team AAI (Team Animal assisted interventions)

 

                                   

Geaccrediteerd door het AKR - st AAIZOO in LEVEL 3

Als gecertificeerd team voldoen we aan de kwaliteitseisen van ISAAT en is geaccrediteerd door het AKR. Wij als team (handler en hond) voldoen aan de eisen die worden gesteld qua kennis en praktijk op op een voor mens en dier veilige manier de interventies te kunnen uitvoeren.

 

 

 

 

Persoonlijke groei en ontwikkeling

Jouw coach haar taak is goed naar jou te luisteren en zich in jouw situatie in te leven. 
Met Zev als AAI co-coach gaan oefeningen, vragen beantwoorden, confrontatie en reflectie makkelijker om jezelf bewust te worden
van je eigen gevoelens, attitude, je denken, patronen handelen en de gevolgen die dit voor jou heeft.
Je leert minder te malen met je hoofd en meer vanuit je hart en lijf te voelen en te reageren.
Het doel is dat jij zelf gaat bepalen hou jij jezelf voelt!

GRATIS INTAKE!

Contact