Recensies

 

Toen ik in contact met mijn gevoel kwam, trok de hond als een magneet naar me toe en ging hij  (bijna) tegen me aan zitten.
Daarvóór, toen ik nog ‘in mijn hoofd’ zat, stond de hond op afstand van  me met zijn rug naar me toe. Dat moment was bijzonder en voelde als bekrachtiging van mijn gevoel,  het werd erdoor versterkt.
En ook een bekrachtiging van: je mag er zijn mét je gevoel.

Oktober 2021 - Helene (35 jaar)

 

----------------------

 

In mijn dagelijks leven blokkeer ik weleens omdat ik meer denk dan doe.
Door deze sessie kwam duidelijk naar boven bij mij wat mijn sterkere kanten zijn om dit te doorbreken. Ik vond het bijzonder te zien dat Zev door bij me te blijven zitten deze kanten bevestigde.
Toen dat gebeurde kreeg ik ook echt het gevoel dat dit me ga lukken. Bij een antwoord van een belemmerende eigenschap van mij; 'Ik ben lui" twijfelde ik, dit was eigenlijk onbewust en daardoor ging Zev niet mee.

September 2021 - Petra (48 jaar)

 

-----------------------

 

Ik heb de neiging om vanuit veiligheid controle voor mezelf in te bouwen en invloed uit te oefenen op de omgeving en anderen.
De opdracht was om de riem helemaal aan het einde vast te houden en me niet bezig te houden wat Zev zou willen (mijn eigen pad te kiezen zonder me aan te passen/ gaan twijfelen aan mezelf).
Toen ik de controle over de ander en de situatie meer losliet en meer bij mezelf bleef, bleef Zev dichterbij mij, volgde en maakte echt contact.
Het lukte me zelfs om dingen uit te proberen (twee keer achtereen om de trampoline en zelf gaan zitten en hem ook zover krijgen om te gaan zitten vanuit ontspanning).

Juli 2021 - Marlene ( 41 jaar)

 

----------------------

 

 

 

 

Persoonlijke groei en ontwikkeling

Jouw coach haar taak is goed naar jou te luisteren en zich in jouw situatie in te leven. 
Met Zev als AAI co-coach gaan oefeningen, vragen beantwoorden, confrontatie en reflectie makkelijker om jezelf bewust te worden
van je eigen gevoelens, attitude, je denken, patronen handelen en de gevolgen die dit voor jou heeft.
Je leert minder te malen met je hoofd en meer vanuit je hart en lijf te voelen en te reageren.
Het doel is dat jij zelf gaat bepalen hou jij jezelf voelt!

GRATIS INTAKE!

Contact