Bij ons ben je op de juiste plaats als het gaat om coaching bij Hoogbegaafdheid.

In het dagelijkse leven zowel werk als privé kan het soms nogal eens gek lopen met onze doordraaiende hoofden. Een hoofd wat al verder is dan de reactie die nog gegeven moet worden. Dan volgt er een opmerking of reactie, maar die is maar half of komt ongenuanceerd over. Je hoofd is al weer bij een volgend onderwerp en dan word er gevraagd door je gesprekspartner: 'wat bedoel je precies, met je ... 'opmerking'... net?" en vervolgens ben je totaal de kluts kwijt omdat je allang met je gedachtes verder was.

Dit is 1 van de zaken waar je ook gelijk onbegrip mee creëert. Je collega's of mensen om je heen volgen de stappen niet. Je gaat te snel. Door de vragen die vervolgens dan komen, voel je jezelf dom en onzeker. En als dit een paar maal achter elkaar gebeurt bij dezelfde persoon tegenover je, klap je bij voorbaat al dicht. Gevolg is, op je tenen lopen en eigenlijk niks meer durven zeggen.

Dat is zo ontzettend jammer! Want je bent op je best als je vindingrijk, creatief en vrij kunt zijn in je denken, doen en laten! Er zit zoveel kracht in jou! Maar door de mensen om ons heen laten we dit te snel beïnvloeden.

 

Bij DE HB coach gaan we aan de slag met dat drukke hoofd.

Dat altijd denken en overdenken, is een kwaliteit! We gaan deze kwaliteit leren in zijn volle vermogen in te zetten. Deze kwaliteit gaan we op een manier benutten, dat de mensen om je heen je kunnen gaan volgen. Dat ze zien waar jouw kracht ligt. Dat jij je weer durft te gaan uiten, met al je ideeën en creativiteit!

 

Bij ons ga je met jezelf aan de slag op een interactieve manier. Je hebt regie over je eigen proces. De coach-hond gaat jou hiermee helpen door jou gedachtes, worden en werk te spiegelen. Deze spiegel is zonder dubbele agenda en een kado speciaal voor jou! Je gaat je verwonderen over je eigen kracht en over de stappen die je gaat maken in je groeiproces.

 

 

 

  

 

 

Persoonlijke groei en ontwikkeling

Jouw coach haar taak is goed naar jou te luisteren en zich in jouw situatie in te leven. 
Met Zev als AAI co-coach gaan oefeningen, vragen beantwoorden, confrontatie en reflectie makkelijker om jezelf bewust te worden
van je eigen gevoelens, attitude, je denken, patronen handelen en de gevolgen die dit voor jou heeft.
Je leert minder te malen met je hoofd en meer vanuit je hart en lijf te voelen en te reageren.
Het doel is dat jij zelf gaat bepalen hou jij jezelf voelt!

GRATIS INTAKE!

 

 

Contact